(Во живо) Доделување на договорите за набавка на високопедигриран добиток

(Во живо) Доделување на договорите за набавка на високопедигриран добиток

Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски и директорот на Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделието и руралниот развој, Никица Бачовски, ќе ги доделат договорите за набавка на високопедигриран добиток.

Категории: Вести, Слајдер