Archive

Назад кон почетна
Вести Слајдер

Дали треба да се осврнеме наназад за да тргнеме напред: Валидирање на екосистемските придобивки од легуминозните растенија

  Големиот истражувачки и иновативен проект од 6,2 милиони евра наречен „LegumES“ е финансиран од Европската комисија, швајцарската и британската влада. 4-годишниот проект штотуку го започна своето истражување и иновациско