Archive

Назад кон почетна
Вести Слајдер

Чекор поблиску до одржливи прехранбени системи со помош на дигитални технологии

  Среде ескалацијата на еколошките предизвици и растечкото глобално население, итноста за одржливи прехранбени системи никогаш не била поизразена. Земјоделските бизнинси постојано се соочуваат со комплексноста на обезбедувањето на доволно

Вести Слајдер

Зголемена употреба на био-базирани ѓубрива за одржливо и еколошко земјоделство

  Постојаната промена во земјоделството, барањето за одржливи и еколошки практики предизвика појава на био-базирани ѓубрива. Потрошувачите се сѐ повеќе информирани за негативните влијанија на хемиските ѓубрива и пестицидите врз