Archive

Назад кон почетна
Вести Слајдер

Проектот БиоРурал дел од програмата Хоризонт Европа го лансираше својот дигитален пакет со алатки!

  Одлични вести од проектот БиоРурал, финансиран од страна на Хоризонт Европа програмата на Европската Унија: Лансиран е Пакетот со алатки на Биорурал – интегрирана дигитална платформа која ве очекува