Archive

Назад кон почетна
Зелен развој Слајдер

Одржан „Climate Smart Food Digital“ самитот за иновативни стратегии за одржливи системи за храна

  Во септември 2023 година се одржа трето издание на Climate Smart Food Digital Summit, организиран од страна на Food Navigator Europe. За време на самитот, експертите разговараа на различни