Archive

Назад кон почетна
Вести Слајдер

Принципите на циркуларната биоекономија во аквакултурата

  Основи на технологиите кои придонесуваат кон одржливост во аквакултурата Циркуларната економија претставува модел на производство и потрошувачка кој вклучува долгорочна и повеќекратна употреба на веќе постоечки материјали или производи.