Инспиративно

Назад кон почетна
    Југозападниот дел на Македонија изобилува со природни убавини, пријатна клима и вреден народ. Доказ за тоа е и денешниот агробизнис кој потекнува токму од овој крај. За
Во претходното интервју кое Моја Фарма го направи со вас, во фокус беше ладно    цеденото сончогледово масло. Слушаме имате новитети, за што поточно се работи? – На  сам почеток
Соговорници во нашето денешно интервју се нашите новостекнати пријатели од Струга. „Нелкоски Органик Фуд ДООЕЛ“ е компанија која се занимава со производство на органски лешник и готови продукти од
  Сведоци сме на растечкиот број на светското население, кој се очекува да достигне скоро 10 милијарди до 2050 година. Снабдувањето со свежа храна на населението на големите метрополи,