(Видео) Како да одгледате јаболкница за 3 години – од семка до плод!

(Видео) Како да одгледате јаболкница за 3 години – од семка до плод!

 

 

Можете ли сами да одгледате јаболкница од семе? Можеби сте си го поставиле ова прашање и претходно. Всушност, не постои човек кој пројавил интерес кон овоштарството, а да не си го поставил ова прашање.

Во ова видео ќе ви покажеме дека да се одгледа јаболкница од семка не е некоја посебна филозофија. Ќе го погледнеме целокупниот процес, па можеби некого ќе испровоцираме и инспирираме да проба сам да одгледа свое сопствено јаболково дрвце.

 

Категории: Култури, Слајдер