Цени

Назад кон почетна
Слајдер Цени

(Видео) Неделен преглед на берзански цени на земјоделски суровини НЕДЕЛА 16

    Aналитичкиот тим на Моја фарма има воспоставено свој систем на следење на берзански цени на земјоделски суровини, од целиот свет. Со цел овие информации да бидат достапни за

Слајдер Цени

(Видео) Неделен преглед на берзански цени на земјоделски суровини НЕДЕЛА 15

    Aналитичкиот тим на Моја фарма има воспоставено свој систем на следење на берзански цени на земјоделски суровини, од целиот свет. Со цел овие информации да бидат достапни за

Вести Слајдер Цени

ФАО: Светските цени на храната во март на рекордно високо ниво

    Светските цени на храната во март достигнаа највисоко ниво на сите времиња, бидејќи руската инвазија врз Украина предизвика „потреси” на пазарите за основни житарки и растителни масла, соопшти

Слајдер Цени

(Видео) Неделен преглед на берзански цени на земјоделски суровини НЕДЕЛА 14

    Aналитичкиот тим на Моја фарма има воспоставено свој систем на следење на берзански цени на земјоделски суровини, од целиот свет. Со цел овие информации да бидат достапни за

Слајдер Цени

(Видео) Неделен преглед на берзански цени на земјоделски суровини НЕДЕЛА 13

    Aналитичкиот тим на Моја фарма има воспоставено свој систем на следење на берзански цени на земјоделски суровини, од целиот свет. Со цел овие информации да бидат достапни за

Слајдер Цени

(Видео) Неделен преглед на берзански цени на земјоделски суровини НЕДЕЛА 12

    Aналитичкиот тим на Моја фарма има воспоставено свој систем на следење на берзански цени на земјоделски суровини, од целиот свет. Со цел овие информации да бидат достапни за

Слајдер Цени

(Видео) Неделен преглед на берзански цени на земјоделски суровини НЕДЕЛА 11

  Aналитичкиот тим на Моја фарма има воспоставено свој систем на следење на берзански цени на земјоделски суровини, од целиот свет. Со цел овие информации да бидат достапни за нашите

Слајдер Цени

(Видео) Неделен преглед на берзански цени на земјоделски суровини НЕДЕЛА 10

  Aналитичкиот тим на Моја фарма има воспоставено свој систем на следење на берзанските цени на земјоделски суровини, од целиот свет. Со цел овие информации да бидат достапни за нашите

Слајдер Цени

(Видео) Неделен преглед на берзански цени на земјоделски суровини НЕДЕЛА 9

  Aналитичкиот тим на Моја фарма има воспоставено свој систем на следење на берзанските цени на земјоделски суровини, од целиот свет. Со цел овие информации да бидат достапни за нашите

Слајдер Цени

(Видео) Неделен преглед на берзански цени на земјоделски суровини НЕДЕЛА 8

  Aналитичкиот тим на Моја фарма има воспоставено свој систем на следење на берзанските цени на земјоделски суровини, од целиот свет. Со цел овие информации да бидат достапни за нашите