Tag "природа"

Назад кон почетна
Успешни приказни

Млад ентузијаст, посветен заштитник на природата и пчелите: Опасноста од изумирање на пчелите е реална!

Тимот на Моја Фарма разговараше со млад ентузијаст од Куманово, пчелар, земјоделец и како што самиот милува да каже за себеси – голем љубител на природата. На средбата беа разменети

Интервјуа

Инспиративното искуство на Ена Утевска: Семенските бомби се благодет за земјата

Ена Утевска неодамна имаше уникатна можност да научи нешто повеќе за пермакултурата и фрлањето на семенски бомби за зазеленување на површините. За Моја Фарма Ена раскажува за искуството во прекрасната