Tag "роботи"

Назад кон почетна
Вести Иновации

(Видео) 7 неверојатни земјоделски иновации

  Технологијата во земјоделството не е нешто ново. Всушност, за тоа имаме пишувано во повеќе наврати. Каде е Македонија кога станува збор за имплементирање на новите техничко-технолошки пронајдоци? Дали македонскиот

Механизација Производство

(Видео) 15 роботи за поголема ефикасност во земјоделството

  Побарувачката за иновации кои овозможуваат поголема ефикасност во земјоделството постојано расте. Иноваторите и бизнисите одговараат со развој на автономни машини.  Една таква машина е и роботот наменет за извршување