Денес се затвора 10-то јубилејно издание на Балканскиот интернационален вински натпревар

Денес се затвора 10-то јубилејно издание на Балканскиот интернационален вински натпревар

 

 

Денес се затвора 10-то јубулејно издание на Балканскиот интернационален вински натпревар (BIWC), во коорганизација на здружението „Вина од Македонија“.

На натпреварот, кој се одржа од 2 до 4 јуни во Скопје, учествуваа бројни вина, а за нивниот квалитет ќе одлучуваат вински судии и вински експерти. Ќе бидат доделени повеќе награди.

 

Категории: Вести