Најнови Вести

Назад кон почетна
Временска Прогноза

Тридневна временска прогноза (19.05.2022)

Тридневна временска прогноза за Македонија, 19 – 21 мај 2022 година Четврток 19.05.2022: Сончево и посвежо со мала локална облачност и со слаб до умерен ветер од променлив правец. Минималните

Временска Прогноза

Тридневна временска прогноза (18.05.2022)

Тридневна временска прогноза за Македонија, 18 – 20 мај 2022 година Среда 18.05.2022: Променливо облачно и ПОСВЕЖО со засилен ветер од северен правец и со услови за повремен локален дожд

Временска Прогноза

Тридневна временска прогноза (17.05.2022)

Тридневна временска прогноза за Македонија, 17 – 19 мај 2022 година Вторник 17.05.2022: Сончево и МНОГУ ТОПЛО со мала до умерена локална облачност и со слаб до умерен ветер од

Временска Прогноза

Тридневна временска прогноза (16.05.2022)

Тридневна временска прогноза за Македонија, 16 – 18 мај 2022 година Понеделник 16.05.2022: Сончево и МНОГУ ТОПЛО со мала до умерена локална облачност и со слаб до умерен ветер претежно

Временска Прогноза

Тридневна временска прогноза (14.05.2022)

Тридневна временска прогноза за Македонија, 14 – 16 мај 2022 година Сабота 14.05.2022: Сончево и ТОПЛО со мала локална облачност. Попладне на повеќе места ќе биде нестабилно со пороен дожд,

Временска Прогноза

Тридневна временска прогноза (13.05.2022)

Тридневна временска прогноза за Македонија, 13 – 15 мај 2022 година Петок 13.05.2022: Сончево и ТОПЛО со мала до умерена локална облачност и со слаб ветер од променлив правец. Во

Временска Прогноза

Тридневна временска прогноза (12.05.2022)

Тридневна временска прогноза за Македонија, 12 – 14 мај 2022 година Четврток 12.05.2022: Сончево и УШТЕ ПОТОПЛО со мала до умерена локална облачност и со слаб ветер од променлив правец.

Временска Прогноза

Тридневна временска прогноза (11.05.2022)

Тридневна временска прогноза за Македонија, 11 – 13 мај 2022 година Среда 11.05.2022: Сончево и ТОПЛО со мала локална облачност и со слаб ветер од променлив правец. Во попладневните часови

Временска Прогноза

Тридневна временска прогноза (10.05.2022)

Тридневна временска прогноза за Македонија, 10 – 12 мај 2022 година Вторник 10.05.2022: Сончево и ТОПЛО со мала до умерена локална облачност и со слаб до умерен ветер претежно од

Временска Прогноза

Тридневна временска прогноза (09.05.2022)

Тридневна временска прогноза за Македонија, 9 – 11 мај 2022 година Понеделник 09.05.2022: Сончево и ТОПЛО со умерена локална облачност и со слаб до умерен ветер од променлив правец. Во