Сок од кромид – Нутритивно решение за ефикасно слабеење

Сок од кромид – Нутритивно решение за ефикасно слабеење

 

 

Сок од кромид можеби и не ни е првата помисла кога сме жедни и кога очајно бараме начин како да ја згаснеме својата жед. Сепак, тој постои, а неговите придобивки за подобрување на здравствената состојба на човекот се огромни.

Производството на сок од кромид со стерилизирање на кромидот со помош на пареа и мелење на истиот, е сигурен начин како да се отстрани токсичноста и мирисот на кромидот, притоа да се задржат недопрени различните хранливи материи.

Кај овој напиток од кромид не постои можност за лесно расипување. Еден од најефикасните и наједноставните начини да се користи кромидот за слабеење е да се консумира ваков сок од кромид со мед на празен стомак.

Да го погледнеме беспрекорниот начин на жетва на кромид во Јапонија, и начинот на кој се произведува овој напиток:

 

Законски е забрането неовластено преземање на содржини од МојаФарма.мк без наведување на извор на информацијата, цитат и пренесување на линк до оригиналната страница. МојаФарма.мк може да покрене соодветна постапка за заштита на своите права пред надлежен орган.

Категории: Култури, Слајдер