Tag "Автономен Трактор"

Назад кон почетна
Механизација Слајдер

Чекор со иднината – Трактор од компанијата John Deere кој може автономно да ја обработува почвата, сее и да избегнува препреки

    Светски познатата компанија за производство на земјоделска механизација, John Deere, во текот на оваа година планира да понуди на пазарот автономен трактор од серијата 8R, кој може да