Tag "Ладно цедено"

Назад кон почетна
Слајдер Успешни приказни

Био Оил го произведува првото масло од афион [шарла’ан] од Струмичко-радовишко поднебје

Во претходното интервју кое Моја Фарма го направи со вас, во фокус беше ладно    цеденото сончогледово масло. Слушаме имате новитети, за што поточно се работи? – На  сам почеток кога

Интервјуа

(Интервју) Царство на органски производи, извор на здравје и убавина – Продавница во Скопско Тафталиџе во директен допир со природата

Повторно во лов по интересни приказни од скопските улици. Повторно во локал на грчки државјанин кој решил да живее и работи токму овде, во Скопје. Се вика Димитриос, потекнува од

Успешни приказни

Интервју Коцев: Нашето ладно цедено сончогледово масло е пандан на маслиновото, Био Оил ќе соработува со земјоделците и ќе ги смени стереотипите на потрошувачите

Малиот семеен агро бизнис Био Оил за прв пат пласира ледно цедено био сончогледово масло на македонскиот пазар. Со Роберт Коцев еден од основачите на Био Оил разговаравме во што