Tag "Обука"

Назад кон почетна
Иновации Популарно Слајдер

АгФутура Технологии изврши обука на наставници за употреба на дигитални технологии во земјоделското производство

На 07, 08 и 09 јуни наставниците од земјоделско-ветеринарна струка при ДСУ-РЦСОО „Киро Бурназ“ – Куманово учествуваа на обука за „Употреба на дигитални технологии во земјоделското производство“. Оваа обука е

Вести Национална Политика

Обука за индивидуални производители од областа на лозарството и винарството од општина Гази Баба

  Во рамки на проектот „Подобрување на квалитетот на јаките алкохолни пијалоци преку воведување на напредна технологија на дестилација“, кој УКИМ Земјоделски институт моментално го спроведува, а кој е финансиран

Вести

Пчелите и медот да бидат заштитени со закон, граѓаните да се обучат како се препознава вистински мед

  Медот во земјава повеќе се консумира како лек, а не како храна. Трошиме помалку од еден килограм по глава на жител, за разлика од Словенија која троши девет или