Tag "Био Оил"

Назад кон почетна
Вести Слајдер

Промоција на заеднички бренд – „Алијанса на Премиум Производи“

Меѓу народот кружи општоприфатената максима „Заедно сме посилни“. Дека ова не е само гола фраза, имавме можност да забележиме на настанот кој беше одржан на 01.06.2022 на кој за прв

Слајдер Успешни приказни

Био Оил го произведува првото масло од афион [шарла’ан] од Струмичко-радовишко поднебје

Во претходното интервју кое Моја Фарма го направи со вас, во фокус беше ладно    цеденото сончогледово масло. Слушаме имате новитети, за што поточно се работи? – На  сам почеток кога

Успешни приказни

Интервју Коцев: Нашето ладно цедено сончогледово масло е пандан на маслиновото, Био Оил ќе соработува со земјоделците и ќе ги смени стереотипите на потрошувачите

Малиот семеен агро бизнис Био Оил за прв пат пласира ледно цедено био сончогледово масло на македонскиот пазар. Со Роберт Коцев еден од основачите на Био Оил разговаравме во што