МЗШВ: Известување на распоред за одржување на обука и полагање на испит за добивање на лиценца за процена на тутун

МЗШВ: Известување на распоред за одржување на обука и полагање на испит за добивање на лиценца за процена на тутун

 

Се известуваат кандидатите кои согласно Законот за тутун, производи од тутун и сродни производи исполнуваат услови за полагање на испит за добивање на лиценца за процена на необработен тутун дека обуката ќе се одржи на 29 и 30 ноември 2021 година, а полагањето на испитот на 01 и 02 декември 2021 година во Научен Институт за тутун во Прилеп со почеток во 10 часот.

Списокот и редоследот на кандидати за посета на обуката и полагање на испитот за добивање на лиценца за процена на тутун видете ја на  следниот ЛИНК.

 

Tags: МЗШВ