Што е Bintern.com и зошто треба да отворите профил на оваа интересна иновативна платформа

Што е Bintern.com и зошто треба да отворите профил на оваа интересна иновативна платформа

 

Bintern.com е платформа поддржана од Фондот за иновации и технолошки развој (ФИТР) која им овозможува на компаниите да оформат вработени. Ги поврзува компаниите со најдобрите кандидати. На сите компании кои се дел од семејството на ФИТР понуден им е еден месец бесплатно користење на платформата.

Bintern е платформа која ги поврзува студентите и дипломците со компаниите за пракса и работа. Со кул оглас покажи зошто токму твојата компанија е вистинско место за кандидатите. Издвои ги најдобрите кандидати со користење на филтри во базата од студенти која е на располагање. Споредувај, напредно пребарувај со алгоритамот на Bintern и покани ги на интервју само најдобрите кандидати.

Дознајте повеќе на следниот линк: https://bintern.com/

 

Категории: Вести, Иновации