Метеорологија

Назад кон почетна

прогнози за период од три дена. Тимот на метеоролози заедно со инженерскиот тим обработуваат податоци за временските услови во клучните земјоделски региони во државата и начинот на нивно влијание врз тековните технолошки операции во земјоделството. Категоријата дополнително вклучува информации и за историски метеоролошки податоци.