ФАО индексот на цените на растителното масло во просек изнесуваше 201,7 поени, што е за 8,5 %

166 Прегледи

    Aналитичкиот тим на Моја фарма има воспоставено свој систем на следење на берзански цени на земјоделски суровини, од

181 Прегледи

    Некои го обожуваат, други не можат да го поднесат! Сепак, за вкусовите нема да дискутираме во овој текст.

238 Прегледи

Сведоци сме на постојано соочување со различни кризи, почнувајќи од економската криза, преку моменталните воени судири, здравствена криза, па се

35 Прегледи

  Според проценките на Светската програма за храна на Обединетите Нации (United Nations World Food Programme) повеќе од 345 милиони

163 Прегледи

    Научниците од неколку бугарски истражувачки организации ги здружија силите за да докажат дека камениот цвет (Graptopetalum paraguayense) може

319 Прегледи